05 Νοεμβρίου, 2006

περίεργο αλλά ωραίο

Ξύπνησα σήμερα το πρωί με μια πολύ περίεργη διάθεση. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήθελα μια αγκαλιά και να ξανακοιμηθώ ώστε να συνεχίσω το τελευταίο μου όνειρο. Ένα βαθύ όνειρο, μια ακόμη ιστορία εποχής με έντονες εικόνες αν και χωρίς ιδιαίτερη σύνδεση μεταξύ τους.

Έβλεπα λοιπόν πως ζούσα στη δεκαετία του 50 (;) σε μία χώρη στην Ευρώπη. Με είχε ερωτευτεί ένας ισχυρός άντρας της εποχής, ο οποίος ήταν κατά κάποιο τρόπο αρχηγός μίας γκαγκστερικής οικογένειας. Και εγώ με τη σειρά μου τον είχα ερωτευτεί. Ήταν ένας άντρας με τρόπους, με σθένος και προσωπικότητα, άσχετο αν ήταν γκάγκστερ. Μου είχε κάνει πολλές φορές πρόταση γάμου αλλά εγώ απέφευγα την απάντηση.
Πολλές εικόνες και σκηνές στο όνειρο που όμως δεν περιγράφω αφενός γιατί δε τις θυμάμαι και πολύ καλά κι αφετέρου γιατί αποκλίνουν πολύ η μία από την άλλη.
Μία σκηνή όμως ήταν πολύ έντονη και ζωντανή. Ταξίδευα με το τραίνο, ένα ωραίο παλιομοδίτικο τραίνο, από κάπου στην Ευρώπη προς την Ελλάδα. Καθόμουν μόνη μου. Στις μπροστινές θέσεις κάθονταν δύο κυρίες, από την Τουρκία (κι εγώ στο όνειρο καταγόμουν από την Τουρκία). Απρόσμενος εμφανίζεται στο τραίνο ο άντρας που αγαπούσα κοιτώντας με και χαμογελώντας. Ήθελε να καθίσει δίπλα μου αλλά η μία από τις δύο κυρίες δεν τον άφηνε να καθίσει με μία άγνωστη ανύπαντρη κοπέλα. Χαμογελούσα. Της εξήγησα στα τούρκικα ότι με ήξερε, ότι μου είχε ζητήσει πολλές φορές να με παντρευτεί και ότι αυτή τη φορά θα δεχόμουνα. Τότε μόνο του επέτρεψε να καθίσει δίπλα μου.
Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι στο όνειρο είναι να του κρατάω το χέρι στο τραίνο και να ξαπλώνω χαρούμενη στον ώμο του.

8 Comments:

At 2:54 π.μ., Blogger Attalanti said...

Ωραίο σκηνικό, ωραία κατάσταση, όμορφα συναισθήματα.... Το ότι ξυπνάς ωραία μετά από τέτοιο όνειρο είναι αναντικατάστατο!

 
At 3:42 π.μ., Blogger Εύα said...

και μονο για την τελευταια σκηνη αξιζει να ξανακοιμηθεις.και να ξυπνας χαρουμενη σε εναν ωμο...ονειρα γλυκα..και μονο...παντα.

 
At 3:51 μ.μ., Blogger iris said...

και στον ξύπνιο μου όλη μέρα την ίδια σκηνή έβλεπα !!

 
At 4:45 μ.μ., Blogger Φοινιξ said...

Πολύ ομορφο όνειρο..

Όλα τα άλλα τα είπε η ευα...

 
At 6:30 μ.μ., Blogger Georgios said...

Γλυκό και "μελωδικό" όνειρο! Η ζεστασία της στιγμής λίγο πριν ξυπνήσεις από τέτοια όνειρα είναι μεθυστική!

 
At 1:22 μ.μ., Blogger sketo_katharma said...

.....φτου σου ρε....πρώτα με τρελαίνεις στη χυλόπιτα και μετά που μαθαίνω από το blog σου ότι την ώρα που θα μου έλεγες το ναι....ξύπνησες!!!!!
....τσίπα δεν έχεις πάνω σου πια???...τι ναζιστικά βασανιστήρια είναι αυτά που μου κάνεις????
;-)))))))))))))))))

 
At 6:16 μ.μ., Blogger Χαμένο κορμί said...

:)

 
At 4:44 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區

 

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home

eXTReMe Tracker