15 Οκτωβρίου, 2006

ο πολεμιστής της φωτιάς

Ήρωας του ονείρου ήταν ένας άντρας πολεμιστής της φωτιάς, ψηλός, μελαχρινός, μόνος. Το όνειρο ήταν βαθύ, έντονο, με εικόνες πεντακάθαρες, χρώματα της γης και του απόβραδου αλλά καθόλου σκοτεινό ή άσκημο. Το σκηνικό διαδραμάτιζεται σε μία περιοχή υγρή, παραθαλάσσια, χωρίς ιδιαίτερη βλάστηση.
Ο ήρωας, με αποτυπωμένη στο πρόσωπο του μια θλίψη, έχει απαγάγει το γιο ενός πλούσιου άντρα, που μοιάζει με αρχηγό των νομάδων. Κάθεται με το παιδί μπροστά του έξω από τη σκηνή του πατέρα του και ζητά να του δώσει ένα μεγάλο μέρος γης. Σε αντάλλαγμα μάλιστα θα του πει πώς να πλύνει κάποιο μέταλλο με 20 den νερό και 10 χρυσό. (!) Ο πλούσιος άντρας προσποιείται πώς συμφωνεί. Καθώς ο ήρωας σηκώνεται ικανοποιημένος (και με τη μπέρτα του να ανεμίζει) ο πλούσιος νομάδας ζητά να του πει το μυστικό που του υποσχέθηκε κι αυτός του λέει. Όλοι φεύγουν από τη σκηνή. Σηκώνεται δυνατός αέρας, προμύνημα της προφανέστατης παγίδας του πλουσίου που ετοιμάζεται, αλλά ο ήρωας δεν το καταλαβαίνει. Έχει χάσει τη διορατικότητα του.
Η επόμενη σκηνή εξελίσσεται σε μία παραλία με λίγα πλατιά βράχια και μικρά κύμματα. Εγώ και ένας άλλος νεαρός άντρας συζητάμε για την παγίδα που επίκειται. Είμασταν και οι δύο σύντροφοι παλιοί του ήρωα και συμφωνούμε ότι τώρα που απομακρύνθηκε από εμάς έχει χάσει το στόχο και τις ικανότητες του. Ο χωρισμός μας είναι και η αιτία της κρυφής του θλίψης. Αποφασίζουμε φυσικά ότι θα το βοηθήσουμε. Αλλά θα αφήσουμε να τον συλλάβουν πρώτα για να καταλάβει κάποια πράγματα.
Μπαίνουμε στο σπίτι όπου κοιμάται ο ήρωας και κρυβόμαστε στο σκοτάδι, εγώ, ο νεαρός και η κοπέλα του. (Το σπίτι αυτό είναι το σπίτι του παππού μου όπως ήταν όταν εγώ ήμουν μικρή. Μέσα στο όνειρο βλέπω και τον ίδιο τον παππού μου). Μπαίνουν μέσα δύο άντρες τους οποίους σκεπάζει το σκοτάδι και αρπάζουν τον ήρωα, που κοιμάται βαθιά και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Κάποιοι άλλοι ανακαλύπτουν το σύντροφο μου. Εγώ ακολουθώ τους πρώτους άντρες. Κουβαλούν τον ήρωα πάνω σε κάποιες μεταλλικές σκάλες, μέσα στο σκοτάδι.
Πηγαίνω στο σπίτι του συντρόφου μου, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, έχοντας τη μορφή του. Η μητέρα του με φωνάζει μέσα. Βλέπω κάποια στιγμή την αδελφή του να βγαίνει έξω και να καλεί κάποιους άντρες ντυμένους στα μαύρα, μέλη κάποιας συμμορίας. Καταλαβαίνω ότι είναι αυτοί που άρπαξαν τον ήρωα και κρυφακούω τη συνομιλία τους...

Κι εκεί, πάνω που επρόκειτο να ακούσω πού έκρυψαν τον ήρωα και να τον ελευθερώσω κτύπησε το ξυπνητήρι και το όνειρο διακόπηκε ... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ.

3 Comments:

At 11:49 μ.μ., Blogger sofi-k said...

Να τα σπάσουμε!
Τα ξυπνητήρια λέω, να τα σπάσουμε!!!
Πάντα στα καλύτερα όνειρα μας ξυπνάν...
Στους εφιάλτες ποτέ...

 
At 5:10 π.μ., Blogger Attalanti said...

Τί υπέροχο. Θέλω να ονειρεύομαι κι εγώ τόσο μαγικά όνειρα. Μπορώ; ΤΙΜ!

 
At 4:40 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫

 

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home

eXTReMe Tracker