04 Μαΐου, 2007

ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ

Χθες πάλι το υποσυνείδητό μου έκανε πάρτυ στο μυαλό μου... Αρχικά είδα πως ήμουνα σε μια πορεία στην οποία μας την πέσανε οι μπάτσοι, με χημικά και ΠΟΛΥ ξύλο, γενικά ήτανε πολύ άγρια φάση, τόσο που η πορεία άρχισε να σπάει σε σημεία πολύ γρήγορα και σύντομα όλο το πράγμα πήρε μορφή κλευτοπόλεμου στους δρόμους... Και κάπου εκεί εγώ μπήκα στον χώρο του πανεπιστημίου και ανέβηκα σε μια σχολή, που ήτανε η σχολή φιλοσοφικής, αλλά όχι με την μορφή που έχει τώρα το κλτίριο. Η σχολή ήτανε γιαπί, την ανακαινίζανε, οπότε σκεύτηκα να ανέβω ψηλά στην ταράτσα κι απο εκεί να πετάω τούβλα προς τους μπάτσους, ώστε να τους κάνω την μέγιστη δυνατή ζημιά. Αλλά στον τελευταίο όροφο, βρήκα μια περίεργη κατασκευή απο ξύλο και γυαλί, όπου είχε μια γυάλινη φυσαλίδα, στην οποία βρισκότανε ένας φύλινος θρόνος, ντυμένος με βελούδο. Και ψάχνοντας ανακάλυψα μια μυστική συρώμενη πόρτα πάνω σε αυτήν την ξύλινη κατασκευή, η οποία ήτανε σαν εντοιχισμένη ντουλάπα ουσιαστικά, που οδηγούσε μέσα απο κάτι στενά ανοίγματα στον θρόνο. Καθώς παιδευόμουνα να περάσω προς τα εκεί, άγνωστο γιατί ήθελα να το κάνω αυτό, από μια κοντινή πόρτα βγαίνει η Ντονατέλα Βερσάτσε και μου πιάνει κουβέντα! Οτι είναι καλεσμένη του πανεπιστημίου κι οτι είναι με παρέα μέσα στο δωμάτιο και άλλα τέτοια και με αυτά και με εκείνα με καλεί στην παρέα της. Όπου ήτανε 5-6 γυναίκες νομίζω, με τις οποίες πιάσαμε μια κουβέντα για τους καλιτέχνες και συγκεκριμένα για τους ποιητές, θυμάμαι να κάνω μια μακροσκελή ανάλυση για τον Καβάφη... Παρακάτω νομίζω οτι τελικά η αστυνομία μπήκε ακόμα και μέσα στο άσυλο, αλλά κάπου εκεί η μνήμη μου δεν με βοηθά να θυμηθώ την εξέλιξη ακριβώς.

4 Comments:

At 3:19 μ.μ., Blogger maria λεμονατη! said...

περιμενουμε το αφιερωμα στον καβαφη να παρακολουθησουμε φορωντας μπλουζακια βερσατσε και την αστυνομια θα την μαγεψουν οι στιχοι του.

 
At 4:23 μ.μ., Blogger Cybergoulion said...

Καλά, μιλάμε σε έχει καταστρέψει το καινούριο σπίτι!

 
At 4:44 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片

 
At 8:53 μ.μ., Anonymous Προσκλητηρια Γαμου said...

H Ντονατέλα Βερσάτσε; Μιλάμε για πολύ "αλλού" το όνειρο!

 

Δημοσίευση σχολίου

Links to this post:

Δημιουργία Συνδέσμου

<< Home

eXTReMe Tracker